VILKET INREDNINGSPAKET PASSAR DIG?

Har du redan det mesta på plats men saknar möbeln eller inredningsdetaljen som fulländar ditt hem? Eller är du ett rum från ditt drömhem och behöver hjälp med att få till helheten? Kanske bygger du nytt eller renoverar och saknar tiden eller inspirationen som krävs för att förverkliga dina inredningsdrömmar? Oavsett dina behov och önskemål hjälper jag dig skapa ditt drömhem!


Välj ett av mina färdiga inredningspaket eller hör av dig så skapar vi ett skräddarsytt paket för just ditt unika projekt.

1.   MÖBEL ELLER INREDNINGSDETALJ

I detta paket ingår hjälp med en möbel eller inredningsdetalj. Paketet innefattar ett konsultationstillfälle à 45 minuter. Vid detta tillfälle går vi igenom dina behov och önskemål samt utrymmets förutsättningar och möjligheter. Därefter återkommer jag med förslag på möbler eller inredning utifrån dina behov och önskemål.

Pris: 2 000 kr

2.   RUM

I detta paket ingår hjälp med ett helt rum. Paketet innefattar två konsultationstillfällen à 45 minuter. Vid det första tillfället går vi igenom dina behov och önskemål samt rummets förutsättningar och möjligheter. Vid det andra tillfället diskuterar vi kring ett preliminärt inredningsförslag som jag skickar till dig i förväg. Därefter återkommer jag med ett genomarbetat förslag innehållande möbleringsplan samt förslag på möbler och inredning baserat på dina behov och önskemål.

Pris: 7 000 kr*

* För varje extra rum är priset 5 000 kr per rum.

3.   BOSTAD

I detta paket ingår hjälp med en hel bostad. Paketet innefattar två konsultationstillfällen à 1 timme. Vid det första tillfället går vi igenom dina behov och önskemål samt bostadens förutsättningar och möjligheter. Vid det andra tillfället diskuterar vi kring ett preliminärt inredningsförslag som jag skickar till dig i förväg. Därefter återkommer jag med ett genomarbetat förslag innehållande en möbleringsplan samt förslag på möbler och inredning baserat på dina behov och önskemål.

Pris: 30 000 kr

4.   SKRÄDDARSYTT PAKET

Passar inget av ovanstående färdiga paket dina behov? Kanske vill du ha hjälp i samband med ett husbygge eller en renovering? Involvera mig i ditt projekt så underlättar jag arbetet med alla val som måste göras. Här kommer några exempel på sådant som jag kan hjälpa dig med.

  • Planlösning
  • Fast inredning och förvaring
  • Utformning av och materialval till kök, badrum och tvättstuga
  • Planering av eluttag och belysning
  • Val av ytskikt, material och färger
  • Möblering och inredning

Pris enigt offert